Legal

Utilizarea sau vizitarea site-ului www.vipera-cosmetics-ro, a oricarei pagini sau serviciu al acestuia, inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea oricarei prevederi a acestui acord atrage obligatia de a inceta de indata accesarea site-ului.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.vipera-cosmetics-ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea www.vipera-cosmetics-ro si este protejat de Legea dreptului de autor precum si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al www.vipera-cosmetics-ro a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. www.vipera-cosmetics-ro nu le confera utilizatorilor site-ului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor www.vipera-cosmetics-ro

 

Limitarea raspunderii pentru produse, servicii si preturi

Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si, de asemenea, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

Societatea noastra nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la scopul achizitionarii produselor de pe acest site de catre clienti, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod necorespunzator.

www.vipera-cosmetics-ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (culoare, accesorii, aspect, etc.).Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul nostru, ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz atat specificatiile cat si preturile acestora. Preturile prezentate pe site-ul nostru sunt exprimate in moneda RON si includ TVA (20%) insa nu includ cheltuielile de livrare. Lansarea comenzii, e-mail-ul care se transmite automat dupa primirea comenzii si discutiile purtate telefonic, prin e-mail sau prin orice alte mijloace, cu personalul nostru, nu constituie acceptarea ferma a comenzii.

 

Confidentialitate

www.vipera-cosmetics-ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, angajandu-se totodata sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului nostru catre terti si sa le utilizeze numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Orice informatie furnizata de catre dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres ca datele dvs. personale sa fie folosite de www.vipera-cosmetics-ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos:

- pentru a ne asigura ca prezentarea site-ului este relevanta pentru nevoile dumneavoastra

- pentru a va confirma produsele pe care le-ati comandat in sistem online, cantitatea exacta si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse

- facturarea produselor comandate de dumneavoastra

DATELE CU CARACTER PERSONAL VOR PUTEA FI DEZVALUITE FARA CONSIMTAMANTUL DUMNEAVOASTRA DOAR IN CAZ DE LITIGII / DISPUTE PRIVIND FRAUDELE SI NUMAI INSTITUTIILOR ABILITATE.